Ingrediente:
- 50 ml. ulei (de măsline);
- 3 - 4 căței usturoi;
- 2 - 3 roșii sau o conservă de cubulețe;
- ardei iute uscat (1 - 3 buc.), sare, busuioc, cimbru şi piper;
- 3 - 4 căței usturoi;
- 2 - 3 roșii sau o conservă de cubulețe;
- ardei iute uscat (1 - 3 buc.), sare, busuioc, cimbru şi piper;
Preparare:
1. Se pune uleiul într-un vas pe foc mic;
2. Când s-a încins uleiul se adaugă usturoiul tocat mărunt şi se amestecă rapid;
3. Apoi, amestecând mereu, adaugăm ardeii tocați mărunt;
4. Acum este momentul pentru roșii.
3. Apoi, amestecând mereu, adaugăm ardeii tocați
4. Acum este momentul pentru roșii.
Lăsaţi sosul pe foc amestecând mereu.
Se condimentează cu sare, cimbru, busuioc si piper după gust.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu