Translate

Cașcaval pane


Ingrediente:
4 – 5 felii caşcaval;
2 ouă;
pesmet;
faină;
sare, piper după gust.

Preparare:
1. Batem într-un castronel cele două ouă împreună cu 3 – 4 linguri de faină până se îngroaşă, adăugăm piper (opţional).
2. Dăm caşcavalul prin amestecul de ou şi faină iar apoi prin pesmet.
3. Prăjim caşcavalul in ulei încins, pe ambele părţi la foc mediu, evitaţi focul iute pentru că se va prăji doar pe exterior.

! Feliile de caşcaval trebuie să fie puţin mai groase (caşcavalul se topeşte la căldură).
!! Trebuie să ne asigurăm că felia de caşcaval este complet acoperită pe toate părţile cu compoziţie altfel va curge in tigaie. 
!!! Prăjiţi la foc mediu, dacă focul este iute caşcavalul rămâne crud.
Dacă doriţi o crustă mai groasă repetaţi punctul 2.

Poftă bună!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu