Ingrediente:
4 – 5 felii caşcaval;
2 ouă;
pesmet;
faină;
sare, piper după gust.
Preparare:
1. Batem într-un castronel cele două ouă împreună cu 3 – 4 linguri de faină până se îngroaşă, adăugăm piper (opţional).
2. Dăm caşcavalul prin amestecul de ou şi faină iar apoi
prin pesmet.
3. Prăjim caşcavalul
in ulei încins, pe ambele părţi la foc mediu, evitaţi focul iute pentru că se
va prăji doar pe exterior.
! Feliile de caşcaval trebuie să fie puţin mai groase (caşcavalul se topeşte
la căldură).
!! Trebuie să ne asigurăm că felia de caşcaval este complet acoperită pe toate
părţile cu compoziţie altfel va curge in tigaie.
!!! Prăjiţi la foc mediu, dacă
focul este iute caşcavalul rămâne crud.
Dacă doriţi o crustă mai groasă repetaţi punctul 2.
Dacă doriţi o crustă mai groasă repetaţi punctul 2.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu